Solusi
VR
REPLAY
Introduksi perusahaan
Ekar Furniture CO., LTD dianggep ana ing organisasi industri sing misuwur. Kita ngandhut bisnis kita saka Foshan ing taun 1997 minangka perusahaan proprietraetship tunggal. Kita minangka pedagang utama lan supplier macem-macem macem-macem produk ing dhaptar. Kisaran produk kabeh dikenal kanthi kualitas lan daya tahan. Ing proses kabeh kanggo ngirim produk kita sawetara wektu, tim anggota sing berpengalaman lan terkemani mbantu akeh. Kita saged kanggo nuntut panjaluk gedhe ing pasar tanpa masalah. Kita entuk posisi pasar sing apik ing industri kasebut.
Pambuka Produk

More than 10 .years of high .quality furniture .manufacturing.with a young .and brilliant .professional .team.

Luwih saka 10 .wasa saka perabotan tinggi dhuwur .ManSufacturing.With dadi enom .Professional .Professivesal .team .team.

Painting Workshop.Polished Workshop.

Bengkel lukisan.produksi.

Test Sample.Team Game.

Game sampel.team game.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.

Lampiran:

    Kirimake priksaan sampeyan

    Lampiran:
      Pilih basa liyane
      English
      हिन्दी
      русский
      Português
      italiano
      français
      Español
      Deutsch
      العربية
      Basa Jawa
      עִברִית
      bahasa Indonesia
      Magyar
      Tiếng Việt
      Pilipino
      ภาษาไทย
      svenska
      Polski
      Basa saiki:Basa Jawa