Kamar turu
VR
  • Rincian Produk
Raja cangkang samodra lan pigura amben kayu sing amba

Ukuran
-
Jembaré          1800/2000 mm 
Ambane          2000/2000 mm
Dhuwur         1750/1750 mm
Bobot        80 kg
Volume     2 cbm







Halo. Aku kasengsem ing Suite Kamar Tidur iki. Tulung dakcritakake apa regane kanggo ukuran ratu? Akeh matur nuwun.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Hubungi Kita

Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.

Lampiran:
    Dianjurake
    Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
    Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

    Kirimake priksaan sampeyan

    Lampiran:
      Pilih basa liyane
      English English हिन्दी हिन्दी русский русский Português Português italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية Basa Jawa Basa Jawa עִברִית עִברִית bahasa Indonesia bahasa Indonesia Magyar Magyar Tiếng Việt Tiếng Việt Pilipino Pilipino ภาษาไทย ภาษาไทย svenska svenska Polski Polski
      Basa saiki:Basa Jawa