Wiwit taun 1997

Supplier Furnitur Ngarep Mewah

Manggon ing Omah Impen

Range Produk Premium
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Pusat Produksi

Ekar Furniture minangka grup furnitur kanthi umur 20 taun. Ekar nyedhiyakake layanan furnitur siji-mandeg saka desain, riset, pangembangan, produksi nganti penjualan

  • <p>5000m²</p>

    5000m²

     Area Pabrik

  • <p>140+</p>

    140+

    Pekerja Porduction

  • <p> 30+ <br></p>

     30+ 

    Paten Desain Furnitur

  • <p>15+</p>

    15+

    Desainer Profesional

  • <p>Tim profesional</p>

    Tim profesional

    Luwih saka 10 taun manufaktur Furnitur kualitas dhuwur karo tim profesional enom lan sarwa.

  • <p>Jenis perabot sing sugih<br></p>

    Jenis perabot sing sugih

    Lini produk sing wiyar kalebu perabot neo klasik, perabot sederhana modern, perabot ruangan, perabot salon, perabot hotel.

  • <p>Layanan kelas kapisan<br></p>

    Layanan kelas kapisan

    Kualitas apik banget, bisnis sing jujur, lan sing paling penting, klien tansah dadi filosofi perusahaan kita.

  • <p>Produktivitas sing kuat<br></p>

    Produktivitas sing kuat

    Swara 500000 pabrik kaki persegi karo luwih saka 6 baris produksi kanggo ketemu dikarepake jumlahe gedhe.

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.

Lampiran:

    Kirimake priksaan sampeyan

    Lampiran:
      Pilih basa liyane
      English English हिन्दी हिन्दी русский русский Português Português italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية Basa Jawa Basa Jawa עִברִית עִברִית bahasa Indonesia bahasa Indonesia Magyar Magyar Tiếng Việt Tiếng Việt Pilipino Pilipino ภาษาไทย ภาษาไทย svenska svenska Polski Polski
      Basa saiki:Basa Jawa